- Marblerocity drake Coaster 3b6f4wwnt71276-Ny stil

Bambu - Stelton @ RoyalDesign
Stilren vägglampa med dimmer från Belid Bener24fit

Mira Väggspegel - Swedese @ RoyalDesign

Hitta rätt
plastikkirurgi
klinik

Registret är under uppbyggnad och tanken är att du ska kunna söka fram och välja bland kliniker som utför det ingrepp som intresserar dig, på orter som passar dig.

Läs mer »

220 mm - Villeroy & Boch @ RoyalDesign

Laser ; Estetik Stockholm Blir Nordiska Kliniken

Laser ; Estetik Stockholm förnyar sitt yttre, men behåller sitt inre. Den 30 januari gör Laser ; Estetik Stockholm en makeover och blir Nordiska Kliniken. De är kvar på samma adress i centrala Stockholm med samma personal som tidigare, med bland andra deras plastikkirurger Patrik Höijer och Mattias Elmér.

MARKLIN RES 800 4 4 SBB CFF 1952 FRACCIA ROSSA

Forum

Delta i POF's community och dela med dig av dina erfarenheter, läs på för att få svar på dina frågor eller ställ dina egna frågor till alla andra medlemmar som redan har erfarenhet. POF är ett väldigt aktivt forum med mycket ny information varje dag i alla forumtrådar på POF.

Läs mer »

Lätt att välja malningsgrad

Bröstoperationer

Står man inför valet att göra en bröstförstoring, bröstförminskning eller bröstlyft uppstår ofta många frågor. Ta del av andras erfarenheter i forumet men läs och se också de filmer som finns samlade på POF. Under menyn Artiklar hittar ni massor med intressant information i många olika ämnen.

Marklin skala gauge I Gondola 1 32 DB - typ Omm 55

Bambu - Stelton @ RoyalDesign Annons

net/67/f9dde554-89ea-4979-8c45-25938e282ada
Grå - Lisa Bengtsson @ RoyalDesign
Vaxband 50 m/Rulle - Monograph @ RoyalDesign

Näsplastik - Intervju med Fredrik Gewalli, APS

Jag hade förmånen att få intervjua Fredrik Gewalli (specialist i plastikkirurgi, ordförande i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och ägare till Artistic Plastic Surgery/APS-kliniken i Göteborg) om just näsplastik, eftersom detta är både ett hett ämne på POF och Fredriks ”favoritkirurgi”.
Jag hade samlat på...
MARKLIN Stkonster Kit 29185 från japan

Sjukskrivning vid plastikoperation?

En vanlig fråga när man planerar en skönhetsoperation är om man får vara sjukskriven under konvalescensen. Ofta har man ju sparat allt man kunnat för att ha råd med operationen, och att vara utan lön några veckor kan då bli väldigt kännbart.
Samtidigt är det ju nästan alltid självvalt och frivilligt, och vissa...

Hjälp mig att välja: placering

”Hjälp mig att välja!” är ett vanligt önskemål hos tjejer som bestämt sig för att genomgå en bröstförstoring. Men för att fråga rätt, måste man också vara på det klara med vilket resultat man strävar efter. Annars får man ju svar efter andras smak och prioriteringar.
Det finns flera val att göra. Dina individuella...

MARKLIN -uppsättning av 2 -bilar Vinrödvinstankfkonstyg citerneESso Ech ho MINT låda

”Hjälp mig att välja!” är ett vanligt önskemål hos tjejer som bestämt sig för att genomgå en bröstförstoring. Men för att fråga  på rätt sätt, måste man också vara på det klara med vilket resultat man strävar efter. Annars får man ju svar efter andras smak och prioriteringar.
Det finns flera val att göra. Dina...
Hinzaväska i färgen lime från Hinza Marklin Z Mini Club 87945 3 -Bil Passagerar Set W '65533; 'rttemberg Era II NIB

Starkare skydd behövs vid estetisk behandling

Sverige är förmodligen ett av världens mest genomreglerade länder. Inom ett område råder dock närmast »vilda västern«. Det handlar om verksamhet som bedrivs utanför den offentligfinansierade vården och som omfattar estetiska behandlingar. 
Oberoende av finansieringsform spelar det  stor roll att behandlingar görs...
net/67/eac1ae32-914d-4433-9296-2dfa3e41889c Marklin Edificio de estaci 65533;n de tren.

Polyuretanbelagda implantat

Polyuretanbelagda implantat kallas ibland PU-implantat. De har egentligen samma typ av innehåll som andra silikonimplantat, men ytan har belagts med ett millimetertjockt lager av porös polyuretan, ett material som uppges ge lägre frekvens av kapselkontraktur.  Så många olika siffror figurerar, att det är svårt att...

Ristest - en hjälp att välja bröstimplantat


En av de första frågor man ställer sig när man överväger en bröstförstoring är ”Hur stor volymökning vill jag ha?”. Hur mycket som är ”lagom”, eller ger det resultat man eftersträvar är väldigt individuellt och beror givetvis på flera faktorer; hur stora bröst man har från början, hur stora man vill ha, hur lång man...
Markör 970 ca.1 43 Mercedes Benz L206D L306D Pritche i MB Werbelåda
Machined - Buster + Punch - RoyalDesign

Descutan/Hibiscrub – inför operation


Inför din operation får du sannolikt instruktioner av din klinik att duscha med Descutan/Hibiscrub, (två märken av samma desinficerande medel, klorhexidinglukonat, med en återväxthämmande effekt på bakterier, avsedda just för kirurgiförberedelse.) Detta för att din hud vid operation ska vara så fri som möjligt från...

Att sövas med narkos

Många som ska opereras oroar sig mycket för själva narkosen. Att bli sövd och förlora kontrollen över vad som sker upplevs som ett orosmoment. Men på hela tiden som vi har haft POF har vi sett otaliga oroade, men ingen som verkligen haft en skräckupplevelse av sövningen. Många har däremot efter genomgången operation...
net/67/960c9dad-8c40-4b0f-a1c6-7a7b0a28af60
Bokhylla - Vit - Reforma Sthlm
Annons

Nya operationsberättelser

se/capstan-pepparkvarn-brun