-3020 Kato HO 37 Locomotive Undekorated Ia Fas GP35 EMD 3b6f4eqcs2713-Ny stil

se/frohus-ljuslykta-hog-vit
Bell taklampa finns i två färger Bener24fit

se/brixton-kruka-45x44-cm?selectedPartNo=223340

Hitta rätt
plastikkirurgi
klinik

Registret är under uppbyggnad och tanken är att du ska kunna söka fram och välja bland kliniker som utför det ingrepp som intresserar dig, på orter som passar dig.

Läs mer »

se/tvis-salladsbestick-svart-51716842

Laser ; Estetik Stockholm Blir Nordiska Kliniken

Laser ; Estetik Stockholm förnyar sitt yttre, men behåller sitt inre. Den 30 januari gör Laser ; Estetik Stockholm en makeover och blir Nordiska Kliniken. De är kvar på samma adress i centrala Stockholm med samma personal som tidigare, med bland andra deras plastikkirurger Patrik Höijer och Mattias Elmér.

KATO N SKALL GE ES44AC GEVO CSXB1768929

Forum

Delta i POF's community och dela med dig av dina erfarenheter, läs på för att få svar på dina frågor eller ställ dina egna frågor till alla andra medlemmar som redan har erfarenhet. POF är ett väldigt aktivt forum med mycket ny information varje dag i alla forumtrådar på POF.

Läs mer »

Tillverkad av högkvalitativt sterlingsilver och rhodiumplätering

Bröstoperationer

Står man inför valet att göra en bröstförstoring, bröstförminskning eller bröstlyft uppstår ofta många frågor. Ta del av andras erfarenheter i forumet men läs och se också de filmer som finns samlade på POF. Under menyn Artiklar hittar ni massor med intressant information i många olika ämnen.

KATO N spårvidd 157 -system Tianyu Basic 7 -bil Set 10 -393 modellllerltåg

se/frohus-ljuslykta-hog-vit Annons

se/ray-bordslampa-led-vit-nickel
Aubergine - OYOY @ RoyalDesign
net/67/28ad74c6-cf2d-45ec-8705-75b8b4bbe27c

Näsplastik - Intervju med Fredrik Gewalli, APS

Jag hade förmånen att få intervjua Fredrik Gewalli (specialist i plastikkirurgi, ordförande i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och ägare till Artistic Plastic Surgery/APS-kliniken i Göteborg) om just näsplastik, eftersom detta är både ett hett ämne på POF och Fredriks ”favoritkirurgi”.
Jag hade samlat på...
KATO N spårvidd 313 system 0 serie Tokaido Line 4 -bil Set 10 -1382 modellllerl järnväg t

Sjukskrivning vid plastikoperation?

En vanlig fråga när man planerar en skönhetsoperation är om man får vara sjukskriven under konvalescensen. Ofta har man ju sparat allt man kunnat för att ha råd med operationen, och att vara utan lön några veckor kan då bli väldigt kännbart.
Samtidigt är det ju nästan alltid självvalt och frivilligt, och vissa...

Hjälp mig att välja: placering

”Hjälp mig att välja!” är ett vanligt önskemål hos tjejer som bestämt sig för att genomgå en bröstförstoring. Men för att fråga rätt, måste man också vara på det klara med vilket resultat man strävar efter. Annars får man ju svar efter andras smak och prioriteringar.
Det finns flera val att göra. Dina individuella...

KATO N spårvidd C57 1 -order typ 2024 modellllerljärnvägsånglok

”Hjälp mig att välja!” är ett vanligt önskemål hos tjejer som bestämt sig för att genomgå en bröstförstoring. Men för att fråga  på rätt sätt, måste man också vara på det klara med vilket resultat man strävar efter. Annars får man ju svar efter andras smak och prioriteringar.
Det finns flera val att göra. Dina...
Estetico Quotidiano ägghållare från Seletti designad av Selab + Alessandro Zambelli KATO N spårvidd E259 tåg Narita Express hematopoesis 3 -Bil Set 10 -848 modellllerl

Starkare skydd behövs vid estetisk behandling

Sverige är förmodligen ett av världens mest genomreglerade länder. Inom ett område råder dock närmast »vilda västern«. Det handlar om verksamhet som bedrivs utanför den offentligfinansierade vården och som omfattar estetiska behandlingar. 
Oberoende av finansieringsform spelar det  stor roll att behandlingar görs...
se/cotton-matta-olive-green?selectedPartNo=189034 KATO N spårvidd Serie 165 expressAlper 8 -Bil Set 10 -1389 modellllerljärnväg japanName

Polyuretanbelagda implantat

Polyuretanbelagda implantat kallas ibland PU-implantat. De har egentligen samma typ av innehåll som andra silikonimplantat, men ytan har belagts med ett millimetertjockt lager av porös polyuretan, ett material som uppges ge lägre frekvens av kapselkontraktur.  Så många olika siffror figurerar, att det är svårt att...

Ristest - en hjälp att välja bröstimplantat


En av de första frågor man ställer sig när man överväger en bröstförstoring är ”Hur stor volymökning vill jag ha?”. Hur mycket som är ”lagom”, eller ger det resultat man eftersträvar är väldigt individuellt och beror givetvis på flera faktorer; hur stora bröst man har från början, hur stora man vill ha, hur lång man...
KATO Ngagee 10 -1284 Romanticebil NSE 3100 bildar kylexpansion typ 11 -Bil Set.
Tillverkad av porslin

Descutan/Hibiscrub – inför operation


Inför din operation får du sannolikt instruktioner av din klinik att duscha med Descutan/Hibiscrub, (två märken av samma desinficerande medel, klorhexidinglukonat, med en återväxthämmande effekt på bakterier, avsedda just för kirurgiförberedelse.) Detta för att din hud vid operation ska vara så fri som möjligt från...

Att sövas med narkos

Många som ska opereras oroar sig mycket för själva narkosen. Att bli sövd och förlora kontrollen över vad som sker upplevs som ett orosmoment. Men på hela tiden som vi har haft POF har vi sett otaliga oroade, men ingen som verkligen haft en skräckupplevelse av sövningen. Många har däremot efter genomgången operation...
net/67/eb541686-271d-43dc-a086-a51ca0bf1ee2
Kuddfodralen kan tvättas i tvättmaskin på 30°C ut och in
Annons

Nya operationsberättelser

9003PW Berlock till Örhängen - Ti Sento @ RoyalDesign